Ville styrte flyet etter whiskynekt

- Jeg åpner døren og sørger for at dere alle går i bakken.

Publisert
Sist oppdatert

Tyskeren som prøvde å åpne døren på et passasjerfly over Australia hadde inntatt åtte glass skotsk ildvann og ville ikke gi seg med det første.

Sterkt beruset kastet han seg ut i et hångemeng med cabinpersonalet og andre passajerer da han ble nektet mer whiskey.

- Jeg skal åpne døren og sende flyet i bakken... Jeg skal sørge for at dere alle går i bakken, ropte Burkhardt Kottsieper i 10.000 meters høyde over Vest-Australia på vei til Sydney fra Abu Dabi med sin kone.

Så ble han taklet og lagt i plastikkhåndjern idét han ville åpne døren.

Nå har han fått ett års fengsel down under som svar på den truende oppførselen, skriver den australske avisen Sydney Morning Herald.

De skrekkeligste flypassasjerene

Kottsieper møtte opp i Sydney Central Local Court med fargede briller, hvit skjorte, grå bukse og tynt vannkjemmet grått hår da saken var oppe i forrige uke, skriver avisen.

Der stod han i utgangspunktet tiltalt for fem forskjellige anklager, men slapp unna med to - å true med å ødelegge et fly, samt å være voldelig på et fly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer