Ville vårpriser til Syden

Både flyselskapene og charteroperatørene vil ha deg ut på tur i april og mai, og de lokker med saftige priser.

Publisert
Sist oppdatert

Sydenturene får du fra tusenlappen og oppover. Både KLM og British Airways kjører kampanjer i disse dager. DinSide Reises restplassoversikt finner du her. Vil du ha beskjed når det dukker opp ferske restplasser, kan du bestille varsling per SMS.

Sydensol

Sol, sangria og sand – det får du denne uken fra 995 kroner og oppover. Er du mer klar for å trimme kredittkortet i en storby, er reiseprisene i hvert fall ingen hindring. For 2.531 får du flybillett og to netter på hotell i London. Kan du slenge et studentbevis på disken, flyr du til New York for 2.943 kroner.

20 reisekupp under 3.000 kroner – se prisene.

Svenske spottpriser

DinSide Reise følger ukentlig de svenske reiseprisene. I fjor vår vurderte DinSide Reise å melde overflytting til Stockholm som følge av gi-bort-priser på reiser. Også denne våren streifer denne tanken oss. Prisene er nemlig ufordragelig lave. Hør bare: Fra Stockholm til Roma eller Praha koster flybilletten 995 SEK, en uke med hotell på Kreta koster 1.398 SEK, og en uke på Den dominikanske republikk koster 3.495 SEK. Omregnet i norske kroner blir dette 866, 1.213 og 3.033 kroner. Hasta la vista, sier nå bare vi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer