Ville vikinger på flytur

Vi er et folk av barbarer. Om det kan det ikke herske noen tvil etter disse historiene.

Publisert
Sist oppdatert
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


DinSides leser, Agnes, forteller: På min tur til Bangkok fra London ble vi sittende ved siden av en gjeng med seks britiske gutter som skulle på "Fullmånefest" sør i Thailand. Guttene så flyturen som en strålende sjanse til å ha et lite forspill med masse gratis drikke. Men etterhvert som gutta ble mer og mer fulle og begynte å bli ganske innpåslitne mot oss norske jentene, viste det seg også at ikke alle av disse guttene var like gode kamerater. To av dem begynte å sloss, og det endte med at de måtte skilles av flere besetningsmedlemmer. Den ene fikk håndjern på og ble bundet fast til setet, med bare en flaske å gjøre sitt fornødne i. Jeg må ærlig innrømme at det føltes som den lengste flyturen jeg noen gang har hatt!

 • Disse historiene involverer både fyllesvin og andre krakilske personligheter. Les Tull med Tupolev og Oooops, feil fly

  Små og store berserker

  Krakilske jenter, drita menn, ville pensjonister, kriminelle damer og ufyselige unger. Det er en berserk i oss alle synes det som. Les noen av de villeste flybøllehistoriene med nordmenn involvert. Og merk - vi har bare sett på saker tilbake til omkring 1999.

  Rabiat dame

  Bare for å motbevise tesene om at det kun er menn som blir ville på fly: En 17 år gammel jente gikk helt bananas på et charterfly til Rhodos i sommer. Hun fikk tydeligvis i seg alt for mye å drikke på turen, og gikk i klinsj med andre passasjerer, en lege, flykapteinen og en politimann. Det ble slåssing, og flere av dem ble bitt av 17-åringen, blant andre kapteinen. Underveis hadde hun visstnok konsumert 3/4-deler av en flaske Jägermeister, og inhalert noe rykende på flyets toalett. Turen endte med et besøk hos gresk politi på Rhodos.

  Kilde: Artikkel i VG i sommer.

  Få med deg historiene om krakilske småttinger, fulle gubber og kriminelle damer.

  Underholdning på DinSide Reise:

  pixel
 • Test deg selv - bevis hva du kan
 • Moro på tur - reisehumor
 • Reiseguiden og Skiguiden – les hva andre syns om dine reisemål

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer