Villmarksmessen 2009

Årets villmarksmesse er større enn noensinne og serverer noe for de fleste. Foto og redigering: Per Ervland

Villmarksmessen 2009
Publisert
Sist oppdatert

Vilmarksmessen 2009 er godt i gang. Frem til søndag holder Varemessen på Lillestrøm åpne dører for alle jakt, fiske og friluftslivsinteresserte.

- Dette er den største Villmarksmessen på Lillestrøm noen sinne. Vi har over 700 forskjellige tilbydere på 520 stands her i helgen. Noe som viser den stadig økende trenden ved at nordmenn satser mer på friluftsliv, sier markedsansvarlig for messen Marit Solheim.

Og det er mye å se på messen. Hovedfokus er alt som har med jakt og fiske og gjøre, men også gode innslag av mat, motor, hundesport og forskjellige oppvisninger og show.

Det er også mange gode kjøp å gjøre for deg som er ute etter alt fra en Krieghoff dobbeltløpet rifle til over 800.000 kroner og jaktreiser av ymse slag, til enkle sluker og fluer, og kanskje en gjedde- eller elgburger til å toppe hele sulamitten. Her finner du både eksotisk og hjemmekjært på samme gulv.

DinSide reiste på messen for å få en smak av hva lystne villmarkinger kan se og prøve i helgen.

Se video fra messen her:

Villmarksmessen holder åpent på Lørdag og søndag fra 10:00 til 18:00.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer