Vilt augustsalg på reiser

Overkapasitet gir bunnpriser hos charterselskapene.

Publisert
Sist oppdatert

Charterselskapene har satt i gang sitt store augustsalg. Hos Star Tour starter prisene på 695 kroner for flyreise til Nice og 2.048 kroner for to uker med hotell på Rhodos.

- Star Tour har overkapasitet på reiser i august. Det er flere grunner til det: Skoleferien og været har de siste årene vært gunstig i august. Vi har forsøkt å selge ut august i lang tid, men folk vil reise mindre da, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i charterselskapet Star Tour til DinSide.

Reisekupp

Men det er ikke bare Star Tour som har augustsalg: Hos Ving kan du kjøpe reiser fra 995 kroner, hos Apollo starter prisene på 1.498 kroner, hos Saga går restplassene fra 1.295 kroner og hos Detur går Egypt-reisen ut for 2.245 kroner.

Følger du med på DinSides restplassoversikt holder du deg kontinuerlig oppdatert på restplassmarkedet. Her er et utdrag fra ukens beste reiser:

Madeira for 795Roma for 895 kronerSicilia for 995 kronerAntalya for 1.295 inkl. hotellovernatting i 14 dager.

Her ser du ukens råeste reisepriser.

Du kan også bestille restplassvarsling på SMS.

Budsjettreiseguider

Her finner du sommersolaNår er det billigst å kjøpe reiser?Sparetips for barnefamilienBilligst til OL i HellasSommerens store mobilkuppVelg reisemål etter valutakurs

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.