Ving inn på norske hoteller

Charterselskapet Ving rykker inn på norske hoteller i sommer.

COVID-19: Dette sier myndighetene om reiser nå. Video: Regjeringen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle pakkereiser ut av Norge er innstilt til og med 20. august, på grunn av Utenriksdepartementets melding om at det offisielle reiserådet for reiser til alle land, vil bli stående i alle fall til 20. august, med mulighet for lettelser til Norden og enkelte europeiske land 25. juni og 20. august.

Forrige uke gikk Apollo ut med nyheten om at de nå satser på hotell og opplevelser i Norden og i Norge.

Den første nordiske hotellsatsingen fra Apollo er et hotell i Sverige, som de håper norske kunder etter hvert også vi få muligheten til å booke, dersom reiserestriksjonene lettes. I Norge jobber de i tillegg med opplevelsespakker som kan omfatte treningssamlinger for yoga, løping, og annet.

Verken Ving eller TUI, som er de to andre store pakkereisearrangørene i Norge, kunne da si noe om hvilke nordiske eller norske satsinger de eventuelt jobbet med. Men nå letter altså Ving Norge på sløret:

Ving, i samarbeid med Nordic Choice, lanserer en ny satsing hvor barnefamiliene kan møte Lollo og Bernie på utvalgte hotell i Norge i sommer.

TIL NORGE: Vings maskoter Lollo og Bernie flytter hjem til Norge for en periode og blir å treffe på noen utvalgte Choice-hoteller. Foto: Ving
TIL NORGE: Vings maskoter Lollo og Bernie flytter hjem til Norge for en periode og blir å treffe på noen utvalgte Choice-hoteller. Foto: Ving Vis mer

- Kan komme mer

Da Dinside forrige uke spurte Ving Norge om de har planer om en nordisk eller norsk satsing, som Apollo, svarte administrerende direktør i Ving, Christian Fr. Grønli at vi måtte følge med til uka.

Nå bekrefter han at det var dette han mente - og sier i tillegg:

- Det kan jo komme mer også.

Om meningen bak Lollo og Bernies inntreden på norske hoteller, sier Grønli:

- Lollo og Bernie er to utrolig populære karer som mange nok ble skuffet over å ikke få muligheten til å treffe på et av våre mange sommerreisemål – så da tenkte vi at det må vi gjøre noe med. En ganske naturlig samarbeidspartner på dette var Nordic Choice Hotels, og vi kom fram til at vi sammen skulle legge til rette for muligheten til å treffe Lollo & Bernie denne skoleferien også.

I påvente av eventuelle andre norske eller nordiske nyheter som kan komme fra charterselskapet, blir det altså Lollo og Bernie som skal redde charterfølelsen til solhungrige nordmenn.

For deg som ikke kjenner Lollo og Bernie: Dette er Vings maskoter som du vanligvis treffer på Vings familiehoteller i Syden. Andre charterselskap har tilsvarende vandrende bamser som barna kan like å klemme på: TUI har Bamse og Apollo har Polly og Mino.

- Og skulle det bli aktuelt å reise i Norden, utelukker vi ikke at maskotene våre kan dukke opp på flere andre hotell også, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Barneklubber

I Norge vil opplevelser med Lollo og Bernie være tilgjengelig på tre hoteller:

Quality Hotel Expo Fornebu, Quality Hotel Sarpsborg og Clarion Hotel Trondheim, i perioden 26. juni til 26. juli.

Norgesferie

Fortell hvilke steder man bør besøke når man er på norgesferie!

Del din favoritt

Katalin Paldeak, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, sier i en pressemelding at de håper å kunne utvide dette tilbudet på flere hoteller.

De utvalgte hotellene vil ha barneklubber, slik som på Vings familiehotell i utlandet. Alle barn mellom 0-7 år er velkommen på Lollo og Bernies Kids Club for lek og andre aktiviteter. Det blir også Teen Lounge for barn mellom 8-11 år. Her kan barna delta på ulike typer aktiviteter sammen med nye venner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer