Ving inn på norske hoteller

Charterselskapet Ving rykker inn på norske hoteller i sommer.

COVID-19: Dette sier myndighetene om reiser nå. Video: Regjeringen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle pakkereiser ut av Norge er innstilt til og med 20. august, på grunn av Utenriksdepartementets melding om at det offisielle reiserådet for reiser til alle land, vil bli stående i alle fall til 20. august, med mulighet for lettelser til Norden og enkelte europeiske land 25. juni og 20. august.

Forrige uke gikk Apollo ut med nyheten om at de nå satser på hotell og opplevelser i Norden og i Norge.

Den første nordiske hotellsatsingen fra Apollo er et hotell i Sverige, som de håper norske kunder etter hvert også vi få muligheten til å booke, dersom reiserestriksjonene lettes. I Norge jobber de i tillegg med opplevelsespakker som kan omfatte treningssamlinger for yoga, løping, og annet.

Verken Ving eller TUI, som er de to andre store pakkereisearrangørene i Norge, kunne da si noe om hvilke nordiske eller norske satsinger de eventuelt jobbet med. Men nå letter altså Ving Norge på sløret:

Ving, i samarbeid med Nordic Choice, lanserer en ny satsing hvor barnefamiliene kan møte Lollo og Bernie på utvalgte hotell i Norge i sommer.

- Kan komme mer

Da Dinside forrige uke spurte Ving Norge om de har planer om en nordisk eller norsk satsing, som Apollo, svarte administrerende direktør i Ving, Christian Fr. Grønli at vi måtte følge med til uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer