Ving

Ryddig, enkelt og lett tilgjengelig informasjon om reisemål og bestilling.

Publisert
Sist oppdatert

Ving er i samme selskap som Saga Solreiser, og da er det vel ikke så underlig at disse to selskapene har den samme bestillingsløsningen; i litt forskjellig drakt, selvsagt.

Hos Ving kan du starte bestillingen rett fra hovedsiden, og det er mulig å bestille kun fly, kun hotelrom, og leiebil.

Antall trinn:Bestillingen går over sju trinn. Det er mulig å spesifisere søket litt nøyere, ved å velge standard og enkelte komfortdetaljer ved bostedet.

Pris:Prisinformasjonen kommer i trinn tre. Da kan du også klikke fram en mer detaljert prisoversikt, sammen med spesifisert reiseagenda.

Bostedsinformasjon:Fra trinn tre kan du klikke fram en popup-boks med bostedsinformasjon og bilde, som i reisekatalogene.

Rabatt ved internettbestilling?Ja, 100 kroner i rabatt per voksen og per betalende barn.

Bestilling av tilleggstjenester:Det er mulig å bestille leiebil, mat på fly mm.

Bestillingstjenestens hukommelse:Bookingtjenesten husker det meste, og du kan hele tiden holde dine valg under oppsyn, da de presenteres i høyremargen. Klikker du deg helt tilbake til start, husker imidlertid ikke tjenesten antall reisende i de forskjellige aldersklassene og ønsket reisemål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer