Ving

Ryddig, enkelt og lett tilgjengelig informasjon om reisemål og bestilling.

Publisert
Sist oppdatert

Ving er i samme selskap som Saga Solreiser, og da er det vel ikke så underlig at disse to selskapene har den samme bestillingsløsningen; i litt forskjellig drakt, selvsagt.

Hos Ving kan du starte bestillingen rett fra hovedsiden, og det er mulig å bestille kun fly, kun hotelrom, og leiebil.

Antall trinn:Bestillingen går over sju trinn. Det er mulig å spesifisere søket litt nøyere, ved å velge standard og enkelte komfortdetaljer ved bostedet.

Pris:Prisinformasjonen kommer i trinn tre. Da kan du også klikke fram en mer detaljert prisoversikt, sammen med spesifisert reiseagenda.

Bostedsinformasjon:Fra trinn tre kan du klikke fram en popup-boks med bostedsinformasjon og bilde, som i reisekatalogene.

Rabatt ved internettbestilling?Ja, 100 kroner i rabatt per voksen og per betalende barn.

Bestilling av tilleggstjenester:Det er mulig å bestille leiebil, mat på fly mm.

Bestillingstjenestens hukommelse:Bookingtjenesten husker det meste, og du kan hele tiden holde dine valg under oppsyn, da de presenteres i høyremargen. Klikker du deg helt tilbake til start, husker imidlertid ikke tjenesten antall reisende i de forskjellige aldersklassene og ønsket reisemål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.