Vinn eksotisk reise eller digitalkamera

Send oss dine beste feriebilder, og bli med i konkurransen om en reisepremie til 6.500 kroner og et digitalkamera til en verdi av mer enn 2.300 kroner.

Blinkskudd fra Thailand. Har du gode feriebilder kan du kanskje ta en tur dit selv snart. Foto: Anna Axelsson Foto: anna axelsson
Blinkskudd fra Thailand. Har du gode feriebilder kan du kanskje ta en tur dit selv snart. Foto: Anna Axelsson Foto: anna axelsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thailand, Japan, USA, Frankrike, Sverige eller kanskje Norge?

De deiligste feriebildene kan være knipset hvor som helst og når som helst, så lenge de gir både deg og den som ser bildene skikkelige ferievibber. Stikkord kan være palmer, sand og vann. Men de kan likeså være snø, stein eller asfalt. Så lenge motivet gir oss assosiasjoner til fri, ferie og reiser.

Har du slike bilder, kan du også sikre deg nye muligheter til å ta flere deilige feriebilder. Premiene i vår konkurranse er nemlig både for reisende og fotograferende vinnere ...
Se mer under annonsen

Premier


Gullvinneren får en fritt valgt reise fra reisebyrået Travellink, til 6.500 kroner. For denne summen kan du komme deg helt til andre siden av kloden. Både Asia, USA og Europa vil være innenfor rekkevidde.

Konkurransens sølvvinner får digitalkamera fra e-handelsbutikken MPX, verdt 2.325 kroner. Kameraet er et Olympus Camedia C-220 Zoom (se bildet lenger ned på siden). Dette er forøvrig DinSide Datas testvinner i 2 megapikselsklassen. Du kan lese mer om det her.

Plasseringen bestemmes i en kombinasjon av juryvurdering og leseravstemning.

Klikker du på logoene, kommer du til premiesponsorenes nettsider.

Slik deltar du

2. premie i konkurransen
2. premie i konkurransen Vis mer


Det er viktig at du skriver litt om hvor bildet er tatt, og om omstendighetene rundt det. Bildene sender du til oss per e-post. Vi tar kun imot bilder i digitalt format.

For at du skal få premien om du vinner, må vi ha ditt navn, adresse og e-postadresse. Disse vil ikke bli lagret eller benyttet til andre formål enn å kontakte vinnerne.

Konkurranseregler

Ansatte eller familie av ansatte i DinSide kan ikke delta. DinSide forbeholder seg retten til fritt å benytte innsendt materiale ved senere anledninger. Innsendte bidrag må være oss i hende innen mandag 3. mars 2003 for å bli med i konkurransen.

 • Trenger du tips om hvordan du tar bedre feriebilder? Sjekk denne artikkelen.

 • Trenger du inspirasjon? Se bildene fra sommerkonkurransene i 2000 og 2001.
 • Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer