Vinn en Thailand-ferie

Fem par får sjansen til å vinne en tur til Thailand med 60.000 kr i lommepenger.

Foto: Werner Manfred
Foto: Werner Manfred Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Turistmyndighetene i smilets land er blitt inspirert av australske Queensland, som søkte etter kandidater til verdens kuleste jobb som øyoppasser ved Great Barrier Reef. Nå vil de altså finne frem til fem par som skal få en gratis ferie i landet, og konkurrere om å bli The Ultimate Thailand Explorers.

For å delta, må dere sende inn en ett minutt lang video og fortelle hvorfor dere bør bli valgt, og fylle ut et søknadsskjema. Dere behøver ikke være kjærester, samboere eller gift - vennepar eller to som er i familie kan også søke.

Dere må velge blant fem destinasjoner: Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Pattaya og Koh Samui.

Vinner dere, venter en seks dager lang ferie på destinasjonen dere søkte dere til. Betingelsene er at dere skal lage videodagbok av oppholdet, og legge ut dette, egne bilder og blogg på nettet.

Ferie til 10.000 kr, lommepenger på 60.000 kr

Deretter konkurrerer dere med de fire andre som reiste til de andre destinasjonene om å bli The Ultimate Thailand Explorers. Da skal folk fra hele verden stemme over hvem som lagde den beste og mest underholdende reiserapporteringen. Paret som får flest stemmer, vinner en thailandferie verdt 3.000 dollar, cirka 18.000 kroner, og lommepenger på 10.000 dollar, cirka 60.000 kroner. Se mer info om konkurransen i videoen under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.