Vinn flotte premier

Finalerunden i sommerens fotokonkurranse er i full gang, og sommerens beste bilder kan sikre deg store premier. Sende inn bilder og konkurrer om et digitalkamera, en tur til Hafjell eller et fotokurs. Fyr løs.

Rune Johannessen vant første runde i fotokonkurransen med denne nesebillesjarmøren.
Rune Johannessen vant første runde i fotokonkurransen med denne nesebillesjarmøren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildene skal leveres i digital form. (Minimum 640x480 punkter, maksimum 1 MB filstørrelse, filformat JPEG) Send bildene til reisekonkurranse@dinside.no.

Husk å legge ved en beskrivelse av motivet samt navn og adresse til fotografen, og si fra om du ønsker at dine bilder ikke skal brukes i andre forbindelser enn konkurransen. Husk også å si fra om du ikke ønsker en gratis forstørrelse fra Eurofoto av et av dine bilder. Om du ønsker en slik forstørrelse, vil vi formidle din adresse videre til Eurofoto, og du vil få den informasjonen du trenger for å hente ut forstørrelsen fra dem.

I denne artikkelen leser du mer om fotokonkurransen.

Lesernes favorittHovedpremien for lesernes favoritt er et Nikon Coolpix 3700 fra Interfoto. Veiledende utsalgspris for dette kameraet er 4.000 kroner. Dette er også kameraet som av DinSide Datas testpanel ble kåret til det beste i kompaktkameratesten som ble presentert på TV2 i høst. Les mer om kameraet i DinSide Datas test fra november 2003.

 • Her kan du se store bilder av kameraet.
 • Juryens favorittJuryens favoritt sikrer seg en tur til Hafjell med to dagers opphold for seg selv og inntil tre andre personer i hytte/leilighet. Verdien er cirka 3.500 kroner. I tillegg får vinneren skyss tur-retur med nærmeste rute fra Nor-Way Bussekspress og billetter for inntil fire personer til Hunderfossen Familiepark eller Maihaugen, avhengig av når premien benyttes. Samlet verdi på premien er cirka 7.000 kroner, og den må benyttes innen utgangen av november i år.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer