Vinn London-tur

Det er høytid for kriminalgåter, men hvor godt kjenner du egentlig din kriminallitteratur? Test deg selv i krim-geografi og bli med i konkurransen om en London-tur for to.

Vinn London-tur
Publisert
Sist oppdatert

Hercule Poirot, Sherlock Holmes, Adam Dalgliesh, Kurt Wallander, Harry Hole og Varg Veum. Alle kjente og kjære skikkelser fra kriminallitteraturen og -filmen. Men kjenner du bostedsadressen til Holmes og Watson? Vet du hvor Varg Veum hadde kontor, og hvor Kurt Wallander dro på sin siste reise med sin far?

Vi har gravd oss ned i kriminallitteraturen på jakt etter steder, gater og land. Her kan du teste dine kunnskaper og bli med i trekningen av en London-tur for to:

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

Mange kriminalforfattere tar utgangspunkt i faktiske hendelser; det var stor ståhei rundt Minette Walters' interesse i Orderudsaken her hjemme. Den skal visstnok brukes som utgangspunkt i en av hennes fremtidige romaner. Så gjenstår det bare å se hvor hun plasserer familien Orderud: Om det blir Sørumsand eller et helt annet land.

Den britiske forfatterinnen besøker ofte forbrytere i fengsel, for å få ideer og innsyn i den kriminelles tankegang. Om hva som er det beste med å være forfatter har hun sagt: Å leke Gud.

Lykke til med vår kriminelle test! Får du alt riktig, kan du være med i trekningen om to flybilletter tur-retur London med British Airways. Premien leveres av Reisefeber. Fristen for å bli med i konkurransen er 30. april 2003.

 • Test deg selv på andre områder med DinSide Reises tester

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer