Vinn London-tur

Det er høytid for kriminalgåter, men hvor godt kjenner du egentlig din kriminallitteratur? Test deg selv i krim-geografi og bli med i konkurransen om en London-tur for to.

Vinn London-tur
Publisert
Sist oppdatert

Hercule Poirot, Sherlock Holmes, Adam Dalgliesh, Kurt Wallander, Harry Hole og Varg Veum. Alle kjente og kjære skikkelser fra kriminallitteraturen og -filmen. Men kjenner du bostedsadressen til Holmes og Watson? Vet du hvor Varg Veum hadde kontor, og hvor Kurt Wallander dro på sin siste reise med sin far?

Vi har gravd oss ned i kriminallitteraturen på jakt etter steder, gater og land. Her kan du teste dine kunnskaper og bli med i trekningen av en London-tur for to:

Mange kriminalforfattere tar utgangspunkt i faktiske hendelser; det var stor ståhei rundt Minette Walters' interesse i Orderudsaken her hjemme. Den skal visstnok brukes som utgangspunkt i en av hennes fremtidige romaner. Så gjenstår det bare å se hvor hun plasserer familien Orderud: Om det blir Sørumsand eller et helt annet land.

Den britiske forfatterinnen besøker ofte forbrytere i fengsel, for å få ideer og innsyn i den kriminelles tankegang. Om hva som er det beste med å være forfatter har hun sagt: Å leke Gud.

Lykke til med vår kriminelle test! Får du alt riktig, kan du være med i trekningen om to flybilletter tur-retur London med British Airways. Premien leveres av Reisefeber. Fristen for å bli med i konkurransen er 30. april 2003.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer