Vinn premier for 30.000

Sommerens beste bilder kan sikre deg store premier.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide arrangerer i samarbeid med Fotorådet sommerens store fotokonkurranse der du kan delta med dine beste feriebilder, og vinne premier til verdier for mer enn 30.000 kroner. Les mer om premier og konkurranseregler nedenfor.

Premier

Hver uke i åtte uker kåres et vinnerbilde som går videre til finalen. I finalen kåres en leservinner gjennom avstemning, og en juryvinner. Vår erfaring fra tidligere tilsier at dette vil gi to forskjellige vinnere - her er hva du kan vinne med dine gode bilder i sommer.

NB: Konkurransereglene og hvordan du blir med leser du nedenfor.

Lesernes favorittHovedpremien for lesernes favoritt er et Nikon Coolpix 3700 fra Interfoto. Veiledende utsalgspris for dette kameraet er 4.000 kroner. Dette er også kameraet som av DinSide Datas testpanel ble kåret til det beste i kompaktkameratesten som ble presentert på TV2 i høst. Les mer om kameraet i DinSide Datas test fra november 2003.

 • Her kan du se store bilder av kameraet.
 • Juryens favorittJuryens favoritt sikrer seg en tur til Hafjell med to dagers opphold for seg selv og inntil tre andre personer i hytte/leilighet. Premien inkluderer også vask og sengetøy. Verdien er cirka 3.500 kroner. I tillegg får vinneren skyss tur-retur med nærmeste rute fra Nor-Way Bussekspress og billetter for inntil fire personer til Hunderfossen Familiepark eller Maihaugen, avhengig av når premien benyttes. Samlet verdi på premien er cirka 7.000 kroner, og den må benyttes innen utgangen av november i år.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer