Vinn premier i Geo-Quiz!

Bli med i DinSide Reises Geo-Quiz - greier du full pott kan du bli med i konkurransen om et morsomt reisespill eller midjevesker til ferieturen.

Vinn premier i Geo-Quiz!
Publisert
Sist oppdatert

Merkelige stedsnavn finner vi verden rundt, og fortsatt er de færreste av oss så bereiste at vi kan si med en gang hvor på kloden du finner småsteder med fremmedartede navn. Noe er mulig å slutte seg til ut fra stavemåter og navnetradisjoner, men du kan like gjerne bli lurt. Ta vår geo-quiz, og se om du er et vandrende atlas. Er du det, eller tar du et i bruk, er sjansen til stede for å gå ut av konkurransen som vinner.

Krysser du riktig på alle spørsmål, får du oppgitt et løseord og en e-postadresse. Sender du løseordet dit, kan du være med i trekningen av et flott brettspill, Passport fra Aschehoug. Tre andre vinnere får hver sin midjeveske, velegnet for bruk på reise. Her ser du bilder av premiene. Trekning av vinnere skjer 6. januar 2003. Innsendte svar må være oss i hende innen morgenen den dagen.

Det er ingenting i veien for å prøve flere ganger for å få riktig svar, og i denne konkurransen foretas ingen dopingtester ... Lykke til!

Verktøy for reiselyst

Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer