Vinn tur til Hafjell for fire!

Vi vet det finnes utallige mer-enn-habile fotografer blant våre lesere. Er du en av dem? Bli med på DinSide Reise og Hafjell Bookings store vinterkonkurranse.

Frode Selbo vant fjorårets vinterkonkurranse med sitt originale og stemningsfulle vinterbilde fra Sortland.
Frode Selbo vant fjorårets vinterkonkurranse med sitt originale og stemningsfulle vinterbilde fra Sortland. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Regler

1. Konkurransen er åpen for alle, unntatt ansatte i DinSide og Hafjell Booking og deres familier.

2. Hver deltaker kan levere inntil ti bilder med temaer som vinter, ski og snø.

3. Bildene skal leveres i digital form. (Minimum 640x480 punkter, maksimum 1 MB filstørrelse, filformat JPEG)

4. Send bildene til reisekonkurranse@dinside.no. Husk å legge ved en beskrivelse av motivet, og navn og adresse til fotografen.

5. Arrangørene forbeholder seg retten til å vise innsendte bilder på sine nettsider ved senere anledninger. Ønsker du ikke at bildene skal brukes utenom i forbindelse med konkurransen, gjør du oppmerksom på det ved innsending.

6. Det er fotografens ansvar å sørge for at avbildede personer er kjent med, og har gitt tillatelse til, at bildene kan offentliggjøres.

7. Bildene skal være innsendt innen 9. mars 2004. Vi vil også kåre to ukesvinnere blant bilagene som er sendt inn innen fredag 27. februar og fredag 5. mars.

8. Ukesvinnerne vil bli annonsert på DinSide Reise henholdsvis 29. februar og 7. mars. Resultatet og vinnerbildet publiseres på DinSide onsdag 10. mars 2004.

Hafjell tok bronse i en kåring av verdens mest eksotiske alpinsentre hos USAs største nettportal for menn, AskMen. Hvorfor, kan du lese mer om her.

Er du Norges beste vinterfotograf kan du ta med deg familien eller tre venner til Hafjell.
Er du Norges beste vinterfotograf kan du ta med deg familien eller tre venner til Hafjell. Vis mer


Premier

Vinneren av årets vinterferiekonkurranse vil få gavekort på et opphold på Hafjell for fire personer. Gavekortet er personlig, og kan brukes både i vintersesongen og sommersesongen. Vinneren får også heiskort til seg selv og sine tre reisekamerater, men vi gjør oppmerksom på at disse må brukes før sesongslutt 18. april. I tillegg vil det bli levert en stor pizza til vinnerne ved ankomst til hytten eller leiligheten de får til rådighet.

Reisen til Hafjell står Nor-way Bussekspress for. Selskapet kjører fra Nordkapp i nord til Mandal i sør, så sjansen er stor for at det er et busstopp nær deg.

Ukesvinnerne vil få to skipass hver. Barn under 8 år står gratis i bakken.

Tips og råd:

Trenger du gode råd for fotograferingen? Se våre fototips fra sommerkonkurransen 2003 og resultatene fra fjorårets vinterkonkurranse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer