Vinn tur til Skottland - og date med sexy skotske menn

Skottlands turistkontor går nye veier for å trekke til seg turister.

Publisert
Sist oppdatert

I følge VisitScotland har Skottland over 450.000 single menn. I PR-stuntet "Date-a-Hot-Scot" er 20 av disse kiltkledde karene plukket ut for å friste kvinner til å komme til Skottland.

- Kvinner over hele verden elsker skotske menn - kiltene, dialekten og humoren, sier internasjonal markedsjef i Visit Scotland, Denise Hill.

Stem på din favoritt-skotte

De 20 skotske karene pryder VisitScotlands nettsider. Her kan du se bilder, film og lese profilene til guttene, og stemme på den du synes er mest tiltrekkende.

Dersom du stemmer, er du med i trekningen av 12 gratisturer til Skottland, samt date med alle disse 20 karene.

Rolf leder

Foreløpig er det skotten Rolf Fraser (36) fra Edinburgh som er mest populær. Rolf er 1,83 høy, liker seilflyging, å stå på på ski, og det meste annen sport. Like bak på popularitetslisten følger Stuart Dunkan (31), også fra Edinburgh, som beskrives som en ordentlig rugbyhunk. På VisitScotlands nettside kan du lese mer om de utvalgte skottene, og se korte intervjuer med de fleste av dem.

Konkurransen er åpen for kvinner i 12 utvalgte land, men dessverre er ikke Norge en av disse. Våre svenske naboer kan imidlertid delta.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer