Vinner med greske ferievibber

Ukens seiersmester i vår sommerlige fotokonkurranse vinner med greske ferievibber.

Publisert
Sist oppdatert

Bidragene strømmer inn til DinSide Reise og Fotorådets fotokonkurranse, og avgjørelsen om hvem som vinner fra uke til uke er jammen ikke lett. Bildebidragene er med svært varierende tema; det spenner fra barn, dyr, natur, badeliv, stemningsbilder, morrobilder - ja, egentlig alt en vellykket ferie dreier seg om.

Alle innsendte bidrag er med i konkurransen om fotopremier for 16.000 kroner. Du kan også være med i konkurransen om fotoutstyr og fotokurs - klikk her for å lese hvordan du deltar, og hvilke regler som gjelder.

Skroll ned for mer.

Vinnerbildet

Ukens vinnerbilde er knipset av Tor Tjeransen fra Rykkinn, og oser av ferievibber. Bildet er fra Oia, Santorini, og viser en bakersvenn på runde med fersk bakst før turister flest våkner. Bildet er fullt av feriestemning, og vi kan kjenne det duse morgenlyset og lukte de ferske bakervarene helt inn på kontoret i støvete Oslo.

Klikk her for å se hele bildet i stor versjon.

For et dyreliv

Av bildebidragene kan vi se at kjæledyr og andre dyr opptar oss, også i ferien. Og disse to bidragene greier å få oss til å trekke såpass på smilebåndet at vi synes de fortjener hederlig omtale, selv om de ikke når opp i teten i konkurransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer