Vinnerbilde: Feriestrand

Sommerkonkurransens første ukevinner er kåret. Sverre Lønseths bilde av en strand på Rhodos før turistinnrykket stikker av med premien denne uken.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Med fotoapparater og -kurs i premier, har bidragene allerede startet å strømme inn til DinSides reiseredaksjon. I samarbeid med Fotorådet avholder vi en løpende sommerkonkurranse, og de beste bildene vi får inn blir med i konkurransen om premier for 16.000 kroner.

 • Les mer om hvordan du kan være med i konkurransen her.
 • Stille før stormen på en strand i Hellas i mai. Foto: Sverre Lønseth Foto: Sverre Lønseth
  Stille før stormen på en strand i Hellas i mai. Foto: Sverre Lønseth Foto: Sverre Lønseth Vis mer

  Skroll ned for mer.


  Første ukevinner, som stikker av med et fotokurs fra Fotoskolen, er Sverre Lønseth fra Kristiansand. Bildet er et mai-motiv fra den solbakte, men tomme stranden på Rhodos. Fotografen skriver at det er begynnelsen på sommeren, og at utleieren av solsenger venter på badegjestene. "Hvor er alle sammen?", mener fotografen er en passende bildetittel.

  Bildet illustrerer meget godt forholdene på mange av våre populære feriedestinasjoner før turistene strømmer til. Bildet er ryddig komponert, og med gode farger. Vi skjønner med en gang hva som er situasjonen her, når vi ser bildet.

 • Se bildet i stort format
 • Går alt dette i bilen? Se de store bildene, og få svar. Foto: Eva S. Halmrast Foto: Eva S. Halmrast
  Går alt dette i bilen? Se de store bildene, og få svar. Foto: Eva S. Halmrast Foto: Eva S. Halmrast Vis mer


  Pakkesjefen

  Ikke alle kan få premier, men noen bilder er likevel verdt litt ekstra oppmerksomhet. Feriebilder må ikke nødvendigvis være små kunstverk for å fortelle en god historie.

  Miniserien fra Eva S. Halmrast fra Porsgrunn er fotografert i Spania, og viser tydelig hvordan ferieforberedelser og -avslutning foregår for mange familier. Vi er imponert over husbondens stueegenskaper, og sier oss enige med fotografen i at han nok lett hadde fått jobb hos de store flyselskapene.

 • Se stueren i Spania
 • Les mer om hvordan du kan være med i konkurransen her.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer