Vinnerbilde: Feriestrand

Sommerkonkurransens første ukevinner er kåret. Sverre Lønseths bilde av en strand på Rhodos før turistinnrykket stikker av med premien denne uken.

Publisert
Sist oppdatert

Med fotoapparater og -kurs i premier, har bidragene allerede startet å strømme inn til DinSides reiseredaksjon. I samarbeid med Fotorådet avholder vi en løpende sommerkonkurranse, og de beste bildene vi får inn blir med i konkurransen om premier for 16.000 kroner.

Les mer om hvordan du kan være med i konkurransen her.

Skroll ned for mer.Første ukevinner, som stikker av med et fotokurs fra Fotoskolen, er Sverre Lønseth fra Kristiansand. Bildet er et mai-motiv fra den solbakte, men tomme stranden på Rhodos. Fotografen skriver at det er begynnelsen på sommeren, og at utleieren av solsenger venter på badegjestene. "Hvor er alle sammen?", mener fotografen er en passende bildetittel.

Bildet illustrerer meget godt forholdene på mange av våre populære feriedestinasjoner før turistene strømmer til. Bildet er ryddig komponert, og med gode farger. Vi skjønner med en gang hva som er situasjonen her, når vi ser bildet. Se bildet i stort format

Pakkesjefen

Ikke alle kan få premier, men noen bilder er likevel verdt litt ekstra oppmerksomhet. Feriebilder må ikke nødvendigvis være små kunstverk for å fortelle en god historie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer