Vinnerbilde: Flytende ferievibber

Denne uken kårer vi et skikkelig drømmebilde som ukevinner. Vi er på Fiji, havet er grønt, himmel blå og vi aner palmer i det fjerne ... Få også med deg et badebilde av et helt annet kaliber med isbaderen på Svalbard, samt vaskeekte og rotbløtt norsk båtliv.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Med premier som fotoapparater og -kurs i sikte, drysser bildene inn til DinSides reiseredaksjon. I samarbeid med Fotorådet avholder vi en løpende sommerkonkurranse, og de beste bildene vi får inn blir med i konkurransen om premier for 16.000 kroner.

 • Les mer om hvordan du kan være med i konkurransen her.
 • Strålende farger og misunnelsesverdig situasjon. Foto: Kjersti Djupvik Foto: Kjersti Djupvik
  Strålende farger og misunnelsesverdig situasjon. Foto: Kjersti Djupvik Foto: Kjersti Djupvik Vis mer

  Skroll ned for mer.


  Ukens vinnerbilde er fotografert av Kjersti Djupvik fra Fauske. Hun har vært på Fiji og fotografert et skikkelig drømmebilde av skimrende sydhavsvann.

  Livet er herlig. Smule farvann med ei øde øy med EN palme på i bakgrunnen.

  Hva kan vi si her vi sitter svettende på jobb og bare lengter etter å pakke feriekofferten? Jo, vi kan si at det er akkurat det bildet vi trengte å se nå. Det hjelper litt at utetemperaturen er av riktig feriekaliber, men norske strender har altså ikke palmer. Vi lar ferievibbene overta helt i denne runden, og kårer derfor det fargesprakende sommerbildet fra Fiji som ukevinner nummer to.

 • Se hele flytebildet her.

 • Her kan du se forrige ukevinner
 • Kald rumpe

  En kald prestasjon. Foto: Robert Farstad Foto: Robert Farstad
  En kald prestasjon. Foto: Robert Farstad Foto: Robert Farstad Vis mer


  Vi har mottatt uttallige flotte, snåle og morsomme bilder. Ikke alle kan få premier, selv om de fortjener sitt publikum. Dette har vært en het uke i store deler av landet, og derfor syns vi det passer ekstra godt å vise frem bildet av Robert Farstads isbaderbilde fra Svalbard. Han forteller:

  Her er et bilde fra isbading i Magdalenefjorden nesten 80 grader nord på Svalbard.
  Isbaderen på bildet er meg, og jeg fikk ei på stranda til å bruke kameraet mitt. Jeg slo meg gul og blå før jeg greidde å komme opp på isfjellet, og det blei ganske kaldt for rumpa å sitte der. Så jeg tror vi sier at det er mitt bilde, selv om det ikke var jeg som trykte på knappen.

 • Se isbaderen i stort format her.
 • Vått båtliv. Foto: Reidi Halsan Foto: Reidi Halsan
  Vått båtliv. Foto: Reidi Halsan Foto: Reidi Halsan Vis mer


  Dessuten kan det være greit å minne på hvordan sommeren kan være:

  Reidi Halsan fra Mosjøen har knipset familen på båttur, og mener at dette er et typisk sommerbilde fra Mosjøen-regionen.

  Se de store smilene til tross det tunge regnværet!! En sjømann elsker båtliv uansett vær!

 • Se båtfamilien i stort format her.
 • Stille feriestrand.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer