Vinnerbilde: Flytende ferievibber

Denne uken kårer vi et skikkelig drømmebilde som ukevinner. Vi er på Fiji, havet er grønt, himmel blå og vi aner palmer i det fjerne ... Få også med deg et badebilde av et helt annet kaliber med isbaderen på Svalbard, samt vaskeekte og rotbløtt norsk båtliv.

Publisert
Sist oppdatert

Med premier som fotoapparater og -kurs i sikte, drysser bildene inn til DinSides reiseredaksjon. I samarbeid med Fotorådet avholder vi en løpende sommerkonkurranse, og de beste bildene vi får inn blir med i konkurransen om premier for 16.000 kroner.

Les mer om hvordan du kan være med i konkurransen her.

Skroll ned for mer.Ukens vinnerbilde er fotografert av Kjersti Djupvik fra Fauske. Hun har vært på Fiji og fotografert et skikkelig drømmebilde av skimrende sydhavsvann.

Livet er herlig. Smule farvann med ei øde øy med EN palme på i bakgrunnen.

Hva kan vi si her vi sitter svettende på jobb og bare lengter etter å pakke feriekofferten? Jo, vi kan si at det er akkurat det bildet vi trengte å se nå. Det hjelper litt at utetemperaturen er av riktig feriekaliber, men norske strender har altså ikke palmer. Vi lar ferievibbene overta helt i denne runden, og kårer derfor det fargesprakende sommerbildet fra Fiji som ukevinner nummer to.

Se hele flytebildet her.Her kan du se forrige ukevinner

Kald rumpe

Vi har mottatt uttallige flotte, snåle og morsomme bilder. Ikke alle kan få premier, selv om de fortjener sitt publikum. Dette har vært en het uke i store deler av landet, og derfor syns vi det passer ekstra godt å vise frem bildet av Robert Farstads isbaderbilde fra Svalbard. Han forteller:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer