Vinnerbilde: Verdens vakreste naturfenomen

Det var skarp konkurranse og jevnt i teten, men nå er stemmene talt opp. Raymond Sollies stemningsfulle og sjeldent vakre bilde "Nordlys over Oslo" stakk til slutt velfortjent av med seieren i DinSide og Hafjell Bookings ekspressfotokonkurranse. Vi gratulerer!

Det var jevnt i teten, men seieren var likefullt velfortjent. Vinneren har fanget nordlys over Oslofjorden, sett fra Fornebu mot Bygdøy. Foto: Raymond Sollie Foto: Raymond Sollie
Det var jevnt i teten, men seieren var likefullt velfortjent. Vinneren har fanget nordlys over Oslofjorden, sett fra Fornebu mot Bygdøy. Foto: Raymond Sollie Foto: Raymond Sollie Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de to siste dagene har 1.257 stemmer blitt avgitt for å kåre en fotovinner. Og 22 prosent av dere stemte "Nordlys over Oslo" frem til en velfortjent seier. Det er ikke ofte vi sørpå får se nordlys, og det er heller ikke noen barnelek å feste til film, men juryen synes fotografen fikk frem både et unikt fargespill og spenningen i det at nordlyset viser seg så kraftig, så langt sør. Vi gratulerer, enda en gang.

276 stemmer fikk Sollies blinkskudd, og han er den heldige vinner av en tur til Hafjell for fire personer. Samtidig merker juryen seg at Sollies andre finalebilde, vinnneren av den første ukeskonkurransen ikke nådde opp denne gang. Kun to prosent av dere synes "Skiløpere i tåke" var vinnertittelen verdig.

Men den som ler sist ler som kjent best, og Sollie kan se frem til å ta med seg tre venner til Hafjell.

Her kan du lese mer om de åtte finalistene, og her kan du se finalebildene i stort format.

En god nummer to - og tre

Like bak vinnerbildet med 268 stemmer kom "I hyttevinduet" - en stemningsrapport fra Jan Mayen fanget av Robert Farstads linse. Juryen smeltet i takt med rødvinen som tempereres i vinduskarmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer