Vinnerbildene: Barn og dyr gir oss feriefølelsen

Se hvilke bilder som vant konkurransen, og hvordan det gikk med de øvrige finaledeltakerne.

Publisert
Sist oppdatert

Folkejuryen og DinSides jury har talt - og vi kan med en gang si at de IKKE er enige. Mens bildene av delfiner i Egypt og nyttår i Brasil har knivet i teten under avstemningen på nettsidene våre, mener juryen med klar margin at sommer i Legoland er favoritt, foran vinterfjell i Vesterålen. Legger vi juryens og folkejuryens poeng sammen, kommer vi frem til følgende rangering i toppen:

Se mer lenger nede på siden.1: Delfiner i EgyptFørstepremien går til Nils Tokle for hans flotte bilde av egyptiske delfiner. For mange er dette feriedrømmen: Å ligge like under overflaten i varmt vann, og oppleve nærkontakt med ville dyr. Sikkert en fantastisk opplevelse, og dessuten et flott bilde.

2: Sommer i LegolandAndrepremien går til Kenneth Bruun for hans herlige sommerbilde fra mange barns store feriefavoritt; Legoland. Badende barn gir oss definitive ferievibber, og når bildet i tillegg er fantastisk i både farger, kvalitet og komposisjon er dette en fortjent premievinner, ifølge DinSides jury.

3: Nyttår i BrasilSigbjørn Gjennestad ender opp med den kjipe tredjeplassen, hårfint bak badeengelen i Legoland. Den brasilianske nyttårsfeiringen er avbildet på en måte som nok frister mange til å vurdere sambalandet for neste årsskifte. Bildet formidler både stemning og varme; et godt feriebilde som ble rangert høyt av folkejuryen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer