Vinnere og tapere

Sjokolade er godt, det er juryen enige om - men hvilken er best på tur?

Publisert
Sist oppdatert

Her er alle testsjokoladene rangert fra best til dårligst. Alle er vurdert først og fremst ut fra egenskaper de måtte ha som tursjokolade. Vi deler ut hele tre seksere - en for beste barnesjokolade, en for beste voksensjokolade og en for beste valg for hele familien. Vi triller også ut en ener og tre toere til varianter som enten ikke egner seg til turbruk, eller rett og slett ikke faller i smak.

Crispo

En favoritt i juryen, og antakeligvis Nidars fremste utfordrer i forhold til Kvikk Lunsj fra Freia. Crispo bør passe hele familien, og kommer i plate med relativt store biter som er lette å brekke av. Den søte sjokoladensmaken heves av de knasende sprø riskornene som gir et ørlite salt innslag.

Pakning: Limt plastpakning som er grei å åpne.

En glimrende tursjokolade som bør passe hele familien.

CrispoProdusent: NidarLys sjokolade med sprø riscrispVekt: 65 gramPris: 9,90 kroner

Fruktnøtt

Energibombe som smaker skikkelig av tur. En nesten samstemt testgruppe velger denne som sin voksenfavoritt, men liker du ikke rosiner eller nøtter, blir dette feil valg for deg. De som liker slikt tilbehør syns dette er både en god sjokolade, og et godt energipåfyll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer