Vinnere og tapere

Fra smak til usmak i marsipanlandskampen. Ni marsipangodter har ligget på testtallerkenen - her er dommen.

Publisert
Sist oppdatert

Ni produkter er testsmakt og vurdert, og vi triller få øyne på terningen. En ener, en toer, tre treere, tre firere og en sekser. Se hvem og hvorfor nedenfor.

Chockladgris, Göteborgs Marsipanfabrik

Grisene ser bedårende ut, de er nette og små, en passende munnfull. Esken er litt kjedelig i plast, men forsterker det hjemmelagd-på-liten-fabrikk preget som vi liker. Men smaken er en gigantisk nedtur. Det knaser i sukker, og smaker ikke mye av verken marsipan eller sjokolade.

ChockladgrisGöteborgs MarsipanfabrikMarsipangriser dyppet i mørk sjokolade4 stk, vekt ikke oppgittPris: 17,90 SEK (i Sverige)

Terningkast en, dårlig smak men et lite pluss for utseendet.

Julemarsipan, Nidar

Pølsene med juledekorasjon har vi sett i butikkene siden tidlig i høst, og er kanskje en favoritt blant barna. Innpakningen er litt kjedelig og barnslig, men er da julete nok. Dessverre bærer pølsene preg av lang tid siden produksjon, vi syns marsipanen er alt for tørr. Smaken er kjedelig og ufarlig, men barnevennlig. De som ikke liker mørk sjokolade vil sette pris på denne varianten som er en av de få med lyst sjokoladetrekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer