Vinnertur med Concorde

I fjor var jeg så heldig å vinne en kjempeflott tur til USA med Concorden til Air France. Selve turen hadde en verdi på ca. 90.000 kroner, med lommepenger inkludert.Av: Oddvar Johnsen

Publisert

Møtet med loungen for passasjerene til Air France som skulle fly med Concorden var flott. Det var flotte møbler og selvbetjening av Champagne og Courvoisier XO (En Cognac som er så dyr at de ikke har den på polet). Her var det jo mulig å drikke seg rik, men i så fint selskap måtte man jo begrense seg, og late som om det var dagligdags med slike forhold.

Ikke øl og pølse akkurat…

Så var det ombord i selve CONCORDEN, en drøm ble virkelighet. En lang, slank sigar, med gode dype stoler som man synker ned i, og så suger man inn atmosfæren. Noen elegante mademoiseller kom rundt for å ta opp bestilling på hva vi ville drikke til den russiske kaviaren. Champagne og kaviar passer godt sammen, så vi valgte det. Champagnen var god, men russisk kaviar høres bedre ut enn det smaker. Så ble menyen delt ut, og den ene retten flottere enn den andre ble servert sammen med det rette utvalget av viner. Så var det kaffe og mer XO.

Raskt unnagjort

Jeg hadde nok ventet å merke når vi brøt lydmuren, men vi passerte både Mach 1 (lydens hastighet) og Mach 2 uten at det kunne merkes på andre måter enn at vi så det på hastighetsmåleren inne i kabinen. (Braathens BACK blir nok aldri det samme etter dette.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer