Vinterens billigste solreisemål

Her får du mest for pengene.

MEST FOR PENGENE: Bali i Indonesia er landet du bør reise til om du ønsker mest for pengene på destinasjonen, ifølge en prisindeks på hva det koster å spise og drikke på feriemålet. Vietnam er nest billigst. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
MEST FOR PENGENE: Bali i Indonesia er landet du bør reise til om du ønsker mest for pengene på destinasjonen, ifølge en prisindeks på hva det koster å spise og drikke på feriemålet. Vietnam er nest billigst. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Gran Canaria har tradisjonelt vært det ene, store vinterreisemålet for solhungrige nordmenn. De siste åra har imidlertid kanariøya fått sterk konkurranse fra andre destinasjoner som også kan tilby solvarme vinterstid.

Både de tradisjonelle charterselskapene og reisebyråene forteller om en økt reiselyst til andre steder enn de tradisjonelle - og stadig flere av oss ser østover mot Asia når vintersola skal sikres.

Britiske Post Office gjennomfører hvert år en prisundersøkelse på hva man må betale for diverse mat, drikke og solkrem på ulike turistdestinasjoner.

Billigst i Indonesia og Vietnam

Nå har de kommet med årets prisbarometer fra de solfylte langdistansereisene i vinterhalvåret, og som du kan se av prisene nedenfor kan det være mye å spare på reisebudsjettet ved å velge de billigste destinasjonene.

Som du kan se av prisoversikten nedenfor, er det Indonesia, Vietnam, Kenya og Sri Lanka som er de aller billigste destinasjonene ut ifra Post Office sin prisindeks. Det er altså der du slipper unna med det minste mat- og drikkebudsjettet.

En treretters middag for to voksne med ei flaske husets vin inkludert, koster for eksempel 474 kroner på Bali. I Mombasa, Kenya, koster det samme 496 kroner, mens det i Unesco-byen Hoi An i Vietnam koster 548 kroner for middagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer