Vinterens charternyheter

CHARTERNYTT: Oman, Cuba, Malaysia, Israel er noen av nyhetene charterselskapene tilbyr i vinter.

Thailand i vinter? Koh Chanta og Koh Lanta er nytt i Star Tour-katalogen.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Thailand i vinter? Koh Chanta og Koh Lanta er nytt i Star Tour-katalogen.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pakketuren er ikke død. Det mener i alle fall Star Tour som har notert vekst i sitt salg av pakkereiser. Men folk velger annerledes: Sist vinter valgte 8 av 10 Kanariøyene, i år ventes det at 7 av 10 reiser til Kanariøyene.

- De eksotiske charterdestinasjonene spiser av det tradisjonelle markedet, sier Lena Petersson, informasjonssjef i Star Tour.

Langt og nytt med Star Tour

Langkawi i Malaysia er en av Star Tours nyheter for vinteren. Den kan kjøpes i kombinasjon med Kuala Lumpur. STS Solia har også denne destinasjonen på sitt program. Andre nyheter fra Star Tour er Koh Lanta og Koh Chang, øyer hvor hvermannsen ennå ikke har vært. Begge øyene er ikke på langt nær så utbygget som for eksempel Phuket, og her og der ligger deilige pudderstrender. Porto de Laihnera og Pipa i Brasil er også nytt i Star Tours vinterkatalog sammen med dykkereisemålet Cozumel i Mexico, Goa i India og Diani i Kenya. Star Tour utvider også nye reisekonsepter. Siste nytt i denne genren er Blue Couple, pakkereiser til hoteller som selskapet lover er Bamseklubb-frie, og Blue Villas, et program der kundene kan leie egen villa. Det skal etterhvert bli mulig å leie villa i ni land.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer