Vinterens drømmeøyer

Vi har plukket ut åtte øyer vi gjerne skulle besøkt nå.

Bocas del Toro - for deg som vil hoppe inn i et postkort.  Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Bocas del Toro - for deg som vil hoppe inn i et postkort. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mørkt, kaldt og finanskrise her i Norge, og du er nok ikke den eneste som skulle ønske du kunne rømme fra det hele og leve livet et helt annet sted...

Vi i reiseredaksjonen i DinSide presenterer derfor øyene vi mer enn gjerne skulle besøkt i vinter. Noen er øyer vi allerede har vært på, og som vi absolutt kunne tenke oss å reise tilbake til, mens andre er øyer som står på ønskelisten over eksotiske destinasjoner.

Kanksje du har vært på noen av dem?

Fernando de Noronha, Brasil

Vi har skrevet om denne øya flere ganger. Det er ikke uten grunn. Etter å ha besøkt øyer som Bora Bora, Fiji og Maldivene, sitter et tropeparadis fortsatt hjertet nærmest.

Den brasilianske godtbiten er ikke bare mye nærmere, men minst like fin som noen av de mest kjente tropeparadisene i verden. Du flyr charter til Natal eller Recife på nordøstkysten av Brasil, før du hopper på et fly og nyter den 1,5 timer lange turen ut i Atlanteren.

Der vil du bli møtt av strender, dykking, mennesker og en stemning som er helt spesiell. Brasil på sitt beste - og lite slår akkurat det...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer