Vinterens heteste ferietips

Selv om ferielysten er faretruende stor, er det ikke alltid like enkelt å lete frem til de ’perfekte’ reisemålene. Med vinteren på full innmarsj, har vi fått charterselskapene til å gjøre jobben for deg.

Publisert

Gran Canaria for familien, Thailand for de solhungrige og Brasil for deg som søker opplevelser. Slik lyder rådet fra en overraskende unison charterbransje. Vi lot turoperatørene få muligheten til å velge ut favorittene fra sine egne kataloger. Resultatet har vi sortert i følgende kategorier, klikk på lenkene og finn ditt neste reisemål:

19131">Favoritter for familien19132">Best for fest19133">Sol og bad19135">Sydende storbyer19136">Overraskende opplevelserSnø og ski

Unngå bomturene

Det er ikke så enkelt å reise på ferie. Selv om du har fått satt av penger, ordnet med fri fra jobben og kjøpt inn solfaktor, gjenstår det aller viktigste: Hvor går turen? Tja, til Syden? Men, hvor i Syden? Bommer du her, kan ferieturen bli en fiasko.

Det aller første du bør tenke på, er hvilke forhåpninger du har for ferien. Er du kun på jakt etter en brennende het sol og slappe dager på stranden, eller er du typen som ønsker opplevelser? Det kan også være lurt å sjekke hvordan 19103">klimaet er på reisemålet. Sjekk også våre tips om hva kan du egentlig lese ut av beskrivelsene i 13718">feriekatalogen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer