Vinterens heteste hoteller

Det glamorøse vintereventyret finner du neppe i en campingvogn på Hemsedal.

Publisert
Sist oppdatert

Hyttekos er vel og bra, men skal man flotte seg i fjellheimen, er det hotelluksus som gjelder. Hotelluksus med boblende bad, sprakende peis, gourmetmat og ski inn og ut og opp og ned. I Norge er utvalget av ekstrafasiliterte stjernehoteller magert om vi leter over snøgrensen. Noen hederlige unntak finnes - Gudbrandsgard på Kvitfjell, Ilsetra på Hafjell, Dr. Holms på Geilo og Skarsnuten i Hemsedal for eksempel, samt flere gedigne hytter som kan leies av større og mindre grupper. Men designergodbiter og femstjerners luksus for skituristen er enklere å finne utenfor landets grenser.

Pomp og prakt i USA og Canada

Noen av verdens mest pompøse skihoteller finnes i disse landene. Her er det gjerne tømmer og enorme hjortehoder på veggen, men også fingerspisservice for krevende og pengesterke gjester.

 • Amerikanske praktpalasser
 • Designerskiferie i Europa

  Det er til alpelandsbyene du drar for å stå på ski med kongelige og andre kjendiser sist sett i Se&Hør. Fjellbyene som nesten kun lever vinterstid kan by på gedigne tyrolerfestninger, men vi leter heller frem designerperler og spennende hotellalternativer for betalingsvillige skigjester i Alpene.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.