Vinterens heteste hoteller

Det glamorøse vintereventyret finner du neppe i en campingvogn på Hemsedal.

Publisert
Sist oppdatert

Hyttekos er vel og bra, men skal man flotte seg i fjellheimen, er det hotelluksus som gjelder. Hotelluksus med boblende bad, sprakende peis, gourmetmat og ski inn og ut og opp og ned. I Norge er utvalget av ekstrafasiliterte stjernehoteller magert om vi leter over snøgrensen. Noen hederlige unntak finnes - Gudbrandsgard på Kvitfjell, Ilsetra på Hafjell, Dr. Holms på Geilo og Skarsnuten i Hemsedal for eksempel, samt flere gedigne hytter som kan leies av større og mindre grupper. Men designergodbiter og femstjerners luksus for skituristen er enklere å finne utenfor landets grenser.

Pomp og prakt i USA og Canada

Noen av verdens mest pompøse skihoteller finnes i disse landene. Her er det gjerne tømmer og enorme hjortehoder på veggen, men også fingerspisservice for krevende og pengesterke gjester.

 • Amerikanske praktpalasser
 • Designerskiferie i Europa

  Det er til alpelandsbyene du drar for å stå på ski med kongelige og andre kjendiser sist sett i Se&Hør. Fjellbyene som nesten kun lever vinterstid kan by på gedigne tyrolerfestninger, men vi leter heller frem designerperler og spennende hotellalternativer for betalingsvillige skigjester i Alpene.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer