Vinterens skinyheter

Kjør offpiste med proffene, eller dra på fotballkamp mellom heisturene.

Det er mange spennende nyheter på alpekartet denne sesongen. Foto: STS Alpereiser
Det er mange spennende nyheter på alpekartet denne sesongen. Foto: STS Alpereiser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten nærmer seg med stormskritt, og dermed begynner skientusiastene å snuse etter snø i lufta og kjenne at kroppen lengter sterkt etter å innta hockeyposisjonen.

Vinteren er et stykke unna ennå, men skal du sikre deg den ultimate skiferien, bør du faktisk begynne å planlegge allerede nå. Høysesongen blir fort full, og de beste skipakkene til utlandet forsvinner selvsagt først.

Så, hva er nytt i år? Vi har sjekket hva de største aktørene på markedet, STS Alpereiser/Sportreiser og Langley har å tilby.

STS Alpereiser/Sportreiser

STS Alpereiser/Sportreiser har flere nyheter på programmet for 2009/2010-sesongen. Salgssjef Niclas Helgesson regner med å sende 6.500 nordmenn nedover på skiferie i løpet av sesongen. Han kan lokke med følgende godbiter:

Verbier på programmetVerbier er den nye destinasjonen på STS' program. Verbier ligger i Sveits, og regnes som et av Alpenes beste skisentre. Her er det gode forhold for skientusiasten. Verbier er kjent for sitt jetsetliv, men det er ikke bare kjendiser og rikinger som ferierer her - også folk med normalt feriebudsjett reiser hit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer