Vinterferie i siste liten

Ikke bestilt noe ennå? Det er fortsatt muligheter.

Familien kan fortsatt få seg en helg med vintermoro i vinterferien. Foto: Ute Foto/Innovasjon Norge
Familien kan fortsatt få seg en helg med vintermoro i vinterferien. Foto: Ute Foto/Innovasjon Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi går inn i den siste helgen av vinterferien for Østlandet og Midt-Norge, og inn i den første helgen av vinterferien for Vestlandet.

Kunne du tenke deg å komme deg til fjells og nyte vinteren?

Det er ikke for sent - faktisk kan det være smart å vente til siste liten. Mange overnattingssteder rabatterer prisene sine når de ikke har fått leid ut. Under ser du noen eksempler på gode tilbud:

Norefjell kan du få en to netters skipakke (overnatting, frokost og heiskort) til 1.445 kroner per person.

Oppdal kan du få familierom (2+1 eller 2+2) til 1.150 kr per natt i midtuke, og 1.350 kr per natt i helgen.

Kvitfjell melder om at de fortsatt har noe ledig overnatting i helgen, fra 235 kroner per person (da dreier det seg om store leiligheter med plass til mange).

Pass på skiene dine - tyvene på jakt

Her er noen eksempler som ligger på Finn.no:

Stilige Dr. Holms Hotel på Geilo har en pakke der du får overnatting, heiskort og frokost for 1.190 kr per person per natt (990 kroner for rom og frokost).

Familiehotellet Thon Hotel Gausdal, som ligger ved Skeikampen, tilbyr samme pakke fra 650 kr.

Hafjell Booking gir 20 prosent rabatt på overnattinger. Denne helgen (fre-søn) får du en åttesengs leilighet for 8.020 kroner.

Trysil Resort på Trysilfjellet at de har noen ledige hytter både denne og neste uke. Her er det en fordel å være sent ute med bestillingen, for da kan du få opptil 30 prosent rabatt. Du kan leie en åttesengs leilighet fra fredag til søndag til 6.702 kroner, for eksempel.

Bli bedre i bakken

Fasjonabelt i byen

Frister det ikke med fjell og ski? Da kan du leve i luksus på Hotel Continental i Oslo i stedet. Hotellet har mange ledige rom både denne og neste uke, og et spesialtilbud for vinterferien til 845 kroner per person per natt.

Vi tar forbehold om prisendringer og utsolgte overnattingsmuligheter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer