Vinterferie til sjøs

Fergeselskapene lokker vinterferieturistene til havs med taxfree, røykemuligheter og handleopplevelser. Men hva koster det? Vi har sjekket selskapenes tilbudspakker og ledige plasser.

Publisert
Sist oppdatert

Med fulle fjell og dyre sydenturer, kan det være et fristende vinterferiealternativ å sette seg på en av fergene fra Norge til utlandet. Priser og tilbud varierer imidlertid stort, og enkelte ruter er smekkfulle. Vi finner for eksempel svippturer av det korte slaget fra 240 kroner for hele familien på fire. Det er også fristende å ta et cruise med flere overnattinger og shoppingmuligheter i Newcastle for kun 780 kroner for den samme familien.

Her kan du se alle pakketilbudene vi har med i pristesten

Populær nykommer

Color Lines nye fergegigant Color Fantasy som går i ruten mellom Oslo og Kiel er tydeligvis en populær nykommer. På datoene vi sjekket fant vi ingen ledige reiser tur-retur Oslo Kiel med denne båten. Det andre skipet på ruten, Kong Harald, har imidlertid ledige lugarer og tilbud for tysklandsfarere.

 • Få med deg bildereportasjene fra de fineste lugarene og de øvrige fasilitetene på Color Fantasy
 • Lokketilbud

  Alle selskapene kan lokke med svært lavt prisede pakker. Det kan være svippturer og minicruise, eller pakker der også hotellovernattinger på land er inkludert.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.