Vinterflukt akkurat nå

For under 3.000 kroner når du Syden nå.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ukevis med vinterkulde til tross, det er ikke noe stort problem å finne ledige restplasser til varme reisemål. Både Kanariøyene, Nord-Afrika og Thailand er steder du kan reise til på kort varsel.

Hete rømningsveier

Også Thailand er på ukens restplassliste. Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Også Thailand er på ukens restplassliste. Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer


Frister det å ta en tur akkurat nå, må du fortsatt slite med ettervirkningene av den aggressive kuldeperioden. Jo flere blå, jo flere reiser nemlig til Syden. Det viser seg i priser og utvalg på restplassmarkedet. Men for all del - her er det varme i sikte for den som vil på tur nå. For eksempel til hete Egypt og Sharm El Sheikh for 2.500 kroner? Eller Phuket for under 7.000?

 • Reisekupp akkurat nå!
 • Denne uken virker det ikke å være så mye å hente på å handle i Sverige, men sjekk selv i restplassoversikten, kryss av for reiser fra utlandet.

  Vinterferien

  Vinterferien er like rundt hjørnet. Se vår oversikt over ledige vinterferieturer.

 • Se også vinterferiens restplasser fra Norge

 • Få igjen, men priser fra like under 3.000

 • Billigere i vinterferien fra Sverige

 • Priser fra like under 2.000 norske, og større utvalg enn hjemme.

  Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer