Vinterkonkurranse - finale

Åtte bilder får bli med i årets vinterbildefinale, av mer enn 300 deltakende.

Publisert
Sist oppdatert

I vår ekspresskonkurranse for vinterfotografene har vi kommet til finalerunden. Juryen har plukket ut åtte flotte bilder, hvorav to har vunnet de to ukekonkurransene. Disse beskriver på hver sine vis vinteren og hvorfor så mange av oss tross alt elsker denne årstiden. Her er det lekende barn, heftig skikjøring, hyttekos, bålvarme, ekstremsport og nordlys. Alle bildene er vinnerkandidater, og vi lar deg være med å avgjøre hvilket bilde som er årets vinterbilde. Avstemmingen er åpen til torsdag 11. mars klokken 15.00 og vinneren offentliggjøres på fredag. Den heldige fotografen sikrer seg med det reise og opphold på Hafjell for fire.

Se bildene i stort format, og gi din stemme til slutt.

Spennende motiver

Til konkurransen har vi fått inn bilder av utallige snøtunge graner, eventyrlige vinterlandskap og glade dyr. Bildene vi har festet oss ved har imidlertid mer å by på enn ren postkortskjønnhet. Og blant de åtte finalistene er det faktisk kun seks fotografer. To deltakere har sendt bilder som har sikret den to plasser hver i finalen.

Jente i snøJone Lægreid har foreviget sin datter Stina der hun leker seg i snøen på Hardangervidda. Juryen innrømmer at de vanligvis ikke faller for sedvanlige barnebilder, men dette er både fartsfyllt, velkomponert og godt i fargene. Vi har også lyst å hoppe i snøen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer