Virkelig ut på tur

SPENNINGSFERIE: Antarktis, bjørnesafari, eller Stockholm - New Dehli i en rosa buss. Her er reisene for deg som har been there, done that.

Publisert
Sist oppdatert

1. Nord-Korea

Det svenske reiseselskapet Världens Resor arrangerer 24-dagers reiser til Korea. Pakken heter Två Korea, två världer og går innom Kina, de største severdighetene i Nord-Korea og en rundreise i Sør-Korea. Reisen koster 29.800 kroner og inkluderer flyreise, måltider, aktiviteter og overnatting.

Ekstern lenke:Världens Resor

2. Syria

Hos World Traveller i Oslo selges det pakketurer til Syria, Libanon og Jordan. Reisen koster 21.800 kroner.

British Airways, Austrian, KLM, SAS og Air France har Syria på sine destinasjonskart. I Footprint Syria og Lebanon Handbook kan du lese deg opp på Syria. Prisene starter på cirka 6.000 kroner.

3. Colombia

Colombia strir med store interne problemer, men den colombianske ambassaden i Oslo anbefaler likevel turister å ta turen innom. Antallet terroranslag er redusert med 40 prosent de siste to årene, og politiet har fått forsterkninger. Hovedstaden Bogotá på 2.400 meter over havet har et spennende gullmuseum. Den vakre kolonibyen Cartagena og karnevalet i Barranquilla som står på UNESCOS verdensarveliste, er også noen av høydepunktene. Disse stedene er ikke berørt av den væpnede konflikten. Air France og Continental flyr til Bogotá. Det er billigst å fly Continental via New York, her starter prisene på cirka 6.200 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer