Virtuell reise til klassiske Storbritannia

VisitBritain har lansert en ny virtuell nettside der du kan oppleve det klassiske Storbritannia.

Publisert
Sist oppdatert

Den nye nettsiden guider deg gjennom høydepunktene fra klassisk britisk historie og kultur.

Disse er plassert i en virtuell by, og bak hver eneste bygning, som alle er hentet fra kjente britiske steder, finner du stedsinformasjon og reisetips.

Bestem bynavnet

Den virtuelle byen er foreløpig navnløs, men det kan du gjøre noe med. Nettsidens besøkende kan nemlig være med og bestemme hva byen skal hete.

Storbritannias beste

Classic Britain, som selve nettsiden heter, er altså en ny guide til rundreiser i Storbritannia med fokus på klassiske, vakre byer og områder. VisitBritain fikk ideen til å lage denne nettsiden fordi nordmenn er så glade i britiske detektivserier og romantiske filmer som utspiller seg på den engelske landsbygda.

– Norske turister vil oppleve det urbritiske. Vakre kalksteinshus, praktfulle hager, det grønne kuperte landskapet, statlige herregårder, små lokale tehus og britisk kultur, uttalte Gary Robson, Nordensjef i VisitBritain i en pressemelding

– Man går gjerne på puben og overnatter på et B&B eller et familiehotell for å komme nærmere den lokale befolkningen. Knirkende gulv og vegg-til-vegg-teppe i et ”townhouse” hører med og er en del av sjarmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer