VisitSweden gir bort gratisreise

Tester ut nordmenns spontanitet.

ER VI SPONTANE: Dette sjekker VisitSweden ut i dag, ved  å tilby nordmenn gratistur med avreise fra Oslo i ettermiddag. Foto: Berit B. Njarga
ER VI SPONTANE: Dette sjekker VisitSweden ut i dag, ved å tilby nordmenn gratistur med avreise fra Oslo i ettermiddag. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du hadde blitt tilbudt en gratis reise i dag, med avreise allerede i ettermiddag, hadde du takket ja?

Det har Karina Halgunset gjort. Hun har meldt på både seg selv, mannen og sine to barn på gratistur til Gøteborg. Noe mannen hennes foreløpig er uvitende om.

- Jeg klarer nok å overtale ham hvis vi blir valgt ut til å reise. Jeg er egentlig ikke så spontan til vanlig, det må gjerne et dytt til. At det er gratis hjelper jo absolutt, sier studenten, som egentlig var på veg til barnehagen med sin yngste datter da hun ble hanket inn av VisitSweden.

Prissjekk: Slik reiser du billigst til Sverige og Danmark

Gratis reise og opphold i dag

VisitSweden har siden klokken 07:00 stått utenfor kjøpesenteret Oslo City i hovedstaden for å sjekke ut nordmenns spontanitet. Blant de som melder seg på, trekkes det ut 50 personer som får reise i dag klokken 17:00. Trekningen blir gjort rundt klokken 12.

Halv ni i morges var det allerede 17 personer som har sagt ja til å reise.

- Dette viser at nordmenn er mer spontane enn man gjerne tror. Vi har til og med fått folk til å endre planer for å reise i dag, og det er slett ikke bare single studenter som melder seg på, forteller Karoline Berg Berntsen, som er prosjektleder i VisitSweden.De som blir trukket ut får gratis bussreise, hotellopphold på Scandic eller Elite med frokost, Citycard med gratis kollektivtransport og inngang på museer, og inngang til Liseberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer