Viva Las Zapatistas, Viva Leina

Jeg feirer bursdagen min med 16 ukjente meksikanere, lærer å avsky israelere på tur, og fordyper meg i spanske verb. Tekst og bilder: Lene Heiberg

Publisert
Sist oppdatert

Lene Heiberg skal bruke ett år på å reise jorden rundt. Du kan følge hennes reise og opplevelser på DinSide Reise. Klikk her for å lese Lenes presentasjon av seg selv, tips for andre som planlegger en jorden rundt-reise, og beskrivelse av reiseruten hennes.

Viva meg!

Forrige søndag feiret jeg bursdagen min i San Christobal de las casas, og det var den beste festen jeg kunne ha ønsket meg. Opprinnelig skulle jeg feire kvelden sammen med tre israelske jenter jeg hadde møtt tidligere, men utpå kvelden møtte jeg fem rimelig freaka meksikanere med trommer på vei til en fiesta. Så jeg gjorde akkurat det jeg IKKE skulle gjøre, bli med fremmede menn til et rom i en posada. Men etter Cuba har jeg gjort en del ting jeg ikke ville gjort før, alt for å glemme Cuba. Etterhvert kom det masse andre folk, og festen tok av med masse sang, trommer, gitarspilling, trekkspill og skriking "Viva Las Zapatistas"! Tilslutt kastet vi ut alle møblene og danset i det bittelille hotellrommet. Spansken min er fremdeles elendig, men hey - tilslutt var alle for fulle til å snakke uansett.

Skroll ned for mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer