VM i kroppsmaling

Kroppsmaling er en kunstform som fascinerer de fleste. Neste uke braker det løs i Seeboden.

Publisert
Sist oppdatert

World Bodypainting Festival går av stabelen mandag neste uke i Seeboden i Østerrike. Dette er den største møteplassen for kroppsmalere fra hele verden, men også for festivaldeltakere med sans for levende kunst.

I år regner man med at over 25 000 tillskuere kommer til festivelen som varer i seks dager. Konkurransen har kunstnere fra 40 nasjoner representert, og finner sted i vannkanten på vakre Millstatterse ved foten av Aplene.

Se bilder av hva du kan forvente deg her...

Mer enn maling

Festivalen bygger seg opp over en uke, med de tre siste dagene som finaler i verdensmesterskapet for de profesjonelle og semiprofesjonelle klassene.

Kunstnerne maler på festivalplassen, før de ferdigmalte kroppene vises frem i store show med lys og andre spesialeffekter på en sentral scene. Det meste foregår utendørs, og festivalen forvandler den lille byen Seeboden til et verdensomspennende kunstsentrum i en uke.

Festivaldeltakerne har også en mengde andre tilbud å meske seg i. Levende musikk, internasjonale moteshow, mat fra alle verdenshjørner og mange forskjellige kunstformer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer