Volvo Ocean Race i bilder

Publisert
Sist oppdatert

Hjemmefavoritten

I havnen på Eriksberg i Göteborg, hadde ASSA ABLOY hedersplass. Båten var byens absolutte hjemmefavoritt, men de greide ikke å innfri på veien ut i Göteborgs skjærgård. ASSA ble dermed værende på andreplass sammenlagt, slått av illbruck.

Tilbake til artikkelen

Mer svensk

SEB var racets andre svenske båt, de endte til sist på syvendeplass, såvidt slått av djuice. Her fotografert i havn i Göteborg, noen timer før starten på siste etappe.

Tilbake til artikkelen

Suverene

illbruck lå best ann før siste etappe, med seier i fire av de åtte som var gjennomført. Holdt de den verste konkurrenten, ASSA, bak seg på mikroetappen fra Göteborg til Kiel, ville de uansett vinne løpet sammenlagt.

Tilbake til artikkelen

Dragene

De norske dragene i sort og rosa, valgte båt fra en annen konstruktør enn seks av de syv andre båtene. Signalene fra Frostad og co. antyder at de ikke var fornøyde med det valget.

Tilbake til artikkelen

Ombord

Alt er skrapet til beinet hva gjelder komfort. Her et glimt av sjefsplassene ombord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer