Welcome to Miami

Floridas hippeste byr seg frem.

Flere nordmenn reiser for eksempel på ferie til Miami. Der er det dyrt å plukke opp mobilen. Foto: Ole Thomas Halvorsen
Flere nordmenn reiser for eksempel på ferie til Miami. Der er det dyrt å plukke opp mobilen. Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Welcome to Miami, bienvenido a Miami, synger Will Smith i sangen sin. Og det er bare å reise. Floridas hippeste by lokker med nydelige strender, livlig uteliv, bra shopping og flotte bygninger.

I dette programmet av FRI tar Lars Bull deg med på en rundtur i både Miami og Miami Beach (sistnevnte er faktisk en egen by) slik at du får se hva som venter deg der på Floridas østside.

Han tar seg også tid til den fire timer lange kjøreturen fra Miami til Disneyworld, og svinger innom noen av de store shoppingsentrene for å gjøre noen kupp.

Synes du Miami og Florida høres fristende ut? Vit at dollaren er svak mot den norske kronen for tiden, så dermed er det gunstig å legge ferien hit i sommer.

Vi gir deg FRI

Fram til juni vil DinSide hver uke presentere en ny episode av programserien FRI. Det er Lars Bull, kjent fra Skiguiden som vi presenterte nå i vinter, som har det hyggelige oppdraget å reise rundt i den store vide verden for å sjekke ut forskjellige reisemål og ferieformer for oss andre. Han skal blant annet ta oss med til Orlando, Miami, på biltur i California, til Mexico og til Egpyt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer