Whisky in the rocks

Endelig vinter, også innendørs. I Stockholm kan du nyte drinkene i verdens eneste isbar som ligger innendørs på et hotell.

Publisert
Sist oppdatert

I sommer var det klart for premiere på verdens første isbar som ligger innomhus og holder åpent året rundt. Baren ligger i hotellet Nordic Sea, i Stockholm. Isbaren er laget av is skåret ut av Torne elv. Isblokkene er en av de fremste eksportartiklene fra det berømte ishotellet i Jukkasjärvi, og baren er laget i samarbeid med gründeren bak dette hotellet.

Se bildene fra isbaren.

Kald opplevelse

Temperaturen i isbaren holder 5-6 minusgrader. Både vegger, bardisk og kunstverk er alle laget av is. Foruten isen, er lyssettingen viktig. Med fiberopptikk blir isblokkene lyssatt, alt utført av en lysarkitekt.

- Og selvsagt serveres alle drikkevarer i isglass. Foruten at det er en stor opplevelse for våre gjester, er det en stor fordel for oss. Vi slipper oppvask, sier eieren av Nordic Hotels, Ejnar Söder i en pressemelding.

Åpen for alle

Det er plass til 30 personer i baren, som er åpen for alle. Den skal fungere som hvilken som helst bar. Du trenger ikke tenke på å pakke vinterpelsen, de som besøker baren kan få låne varme klær, sokker og sko. Baren kan også bookes for grupper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer