Whisky in the rocks

Endelig vinter, også innendørs. I Stockholm kan du nyte drinkene i verdens eneste isbar som ligger innendørs på et hotell.

Publisert
Sist oppdatert
Kunst-is i Stockholm. Foto: Nordic Hotels
Kunst-is i Stockholm. Foto: Nordic Hotels Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I sommer var det klart for premiere på verdens første isbar som ligger innomhus og holder åpent året rundt. Baren ligger i hotellet Nordic Sea, i Stockholm. Isbaren er laget av is skåret ut av Torne elv. Isblokkene er en av de fremste eksportartiklene fra det berømte ishotellet i Jukkasjärvi, og baren er laget i samarbeid med gründeren bak dette hotellet.

 • Se bildene fra isbaren.
 • Kald opplevelse

  Temperaturen i isbaren holder 5-6 minusgrader. Både vegger, bardisk og kunstverk er alle laget av is. Foruten isen, er lyssettingen viktig. Med fiberopptikk blir isblokkene lyssatt, alt utført av en lysarkitekt.

  - Og selvsagt serveres alle drikkevarer i isglass. Foruten at det er en stor opplevelse for våre gjester, er det en stor fordel for oss. Vi slipper oppvask, sier eieren av Nordic Hotels, Ejnar Söder i en pressemelding.

  Whisky in the rocks

  Åpen for alle

  Det er plass til 30 personer i baren, som er åpen for alle. Den skal fungere som hvilken som helst bar. Du trenger ikke tenke på å pakke vinterpelsen, de som besøker baren kan få låne varme klær, sokker og sko. Baren kan også bookes for grupper.

  Se bildene fra isbaren.

  Designhoteller

  Baren ligger i Nordic Sea Hotel, et av de relativt nyåpnede Nordic Hotels. Søsterhotellet heter Nordic Light. Begge har fokus på design: Nordic Light med en minimalistisk stil og spesiell lyssetting, Nordic Sea med mer robust og naturnær innredning der naturmaterialer er fremhevet.

 • Mer om disse og andre spesielle hoteller i Norden finner du her

 • Spar tusenlapper på Stockholmsturen.
 • DinSide Reise besøkte en sesongåpen norsk isbar i fjor. Les mer om den og andre isbarer, isgallerier og ishoteller.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer