Widerøe

Publisert
Sist oppdatert

Her kan du ikke bare bestille billetter med Widerøe, men med mange andre flyselskaper også; de fleste flyselskaper i verden, reklamerer de selv for under spørsmål & svar-seksjonen.

Dersom du søker etter flyvninger på datoer der det tilfeldigvis ikke er noen avganger, får du bare en feilmelding om at det ikke finnes tilgjengelige flights for de spesifiserte søkekriterier. Dette er håpløst og lite brukervennlig. I slike tilfeller burde man fått oppgitt alternative datoer rundt angitte tidspunkt, når det er flyvninger. I stedet må man korrigere dato helt til man får treff.

Når du først har fått opp en liste med mulige flyvninger, kan du bla deg fram og tilbake til omliggende datoer, og slik lete etter de laveste prisene. Men dette fungerer egentlig kun som en lavprissøker på innenlandsreiser; på utenlandsreiser får du ikke oppgitt pris før du har valgt avgang; det er riktignok angitt prisnivå, men hvem vet hva det betyr? For innenlandsreiser fungerer det derimot mye bedre, da alle billettene er angitt med priser, inkludert skatter og avgifter.

Du kan velge om du vil ha resultatlisten sortert etter pris, avgangstid, flytid etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer