Wideroe.no

Bredt sortiment, gode priser og super service. Widerøe skjønner hva Internett-butikk dreier seg om. Men hvorfor må vi registrere oss og opprette passord for å kjøpe billett, Wideroe.no?

Publisert
Sist oppdatert
Wideroe.no
Wideroe.no


Wideroe.no åpner knallsterkt: Her plotter du inn ønsket destinasjon og avreisedato, og voilá, du får opp flere gode tilbud både på kort- og langdistanser. Ved siden følger skritt-for-skritt-anvisninger til hvordan utføre billettoperasjonen. Har du spørsmål, klikk på de blide fjesene og du får svar på rappen. At man via nettstedet kan lytte til musikk mens du søker etter billett er kanskje ikke nødvendig, men du verden så hyggelig det er.

Tilbyr: Flybilletter, ungdomsbilletter og siste-liten-billetter innen- og utenlands.

Priser:
København: 896 kroner
Rio de Janeiro: 7.945 kroner

I tillegg tilkommer et ekspedisjonsgebyr på 100 kroner per billett, og 150 per utskrevet papirbilett utenlands.

Krav til registrering: Registreringskravet dukker først opp når du har valgt reise.

Brukerstøtte: Chat-servicen er super, hyggelig og rask. Bedre blir det ikke.

Avbestilling: Du kan endre billettene via telefon eller e-post etter gjeldende regler fra respektive flyselskap. Ifølge Helpdesken åpnes det ikke for avbestilling utover selskapenes regler. Rabatterte billetter er vanskeligere å avbestille.

Billettutlevering: Billettene dine får du hos Widerøes lokale billettkontor før avreise, eller som elektronisk billett. Hvis det ikke finnes et Widerøekontor på din flyplass så kan du sjekke hvem som er agenter der.

Nettadresse: Widerøe

  • Videre til neste nettreisebyrå i testen.

  • Tilbake til hovedartikkelen.

  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer