Reisekåring:

Wow - vi slår Mauritius

Derfor bør du velge norgesferie i 2022.

Norgesreklame: Kandal i Nordfjord er avstikkeren nesten ingen kjenner til. Kanskje noe for neste års norgesferie? Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Norgesreklame: Kandal i Nordfjord er avstikkeren nesten ingen kjenner til. Kanskje noe for neste års norgesferie? Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du det har vært trist at du ikke har fått reise til utlandet under coronapandemien?

Da kan det være greit å vite at du bor i ett av verdens beste reiseland og det er bare å starte planleggingen av norgesreiser for 2022

I alle fall ifølge reisenettstedet Lonely Planet som plasserer Norge på 10-på-topplista over de beste landene å reise til i 2022.Bare Cook Island er foran Norge på lista.

Jubel og glede

- Vi er så stolte! Å bli løftet opp og fram av Lonely Planet er verdt mye. Det er et globalt samfunn med turister som er opptatt av bærekraftige opplevelser - og når de anbefaler Norge – da lytter en stor skare av reiselystne over hele verden på dem, sier reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i Innovasjon Norge, etter at Norge blir foretrukket som reisemål grunnet satsing på bærekraft og høy wow-faktor.

Disse 20 norske destinasjonene er godkjent i «merkeordningen bærekraftige reisemål» i Norge.

Topp 10 land:

  1. Cook Islands
  2. Norway
  3. Mauritius
  4. Belize
  5. Slovenia
  6. Anguilla
  7. Oman
  8. Nepal
  9. Malawi
  10. Egypt

Anbefaler Norge

Denne uken offentliggjør Lonely Planet listen med ti land, byer og regioner de anbefaler å reise til neste år. Det er 17. året på rad Lonely Planet lager en slik oversikt over verdens beste reisemål.Og i en tid med stadig mer fokus på overturisme har Lonely Planetlagt vekt på bærekraftige reiseopplevelser, som sørger for at turister skal ha en positiv påvirkning på de stedende de besøker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer