WTF? Når navnet skjemmer

Turistkontoret i Wisconsin ser seg nødt til å skifte navn...

Publisert
Sist oppdatert

Vi lever i en tid med dårlig tid. Alt skal gå så kjapt som mulig, også kommunikasjon. Dermed har fortkortelser fått sin storhetstid.

Såpass allmenne har forkortelser blitt, at stakkars Wisconsin Tourism Federation har sett seg nødt til å skifte navn. Foreningen, som har hatt navnet sitt siden 1979, fikk øynene opp for hvilke assosiasjoner forkortelsen deres ga da en blogger nevnte det i sommer på nettsiden Your logo makes me barf (ja, det finnes nettsider for alt..).

WTF er nemlig forkortelse for "what the fuck" - hva faen, på godt norsk.

Dermed har turistforeningen tatt grep, og endret navnet sitt til Tourism Federation of Wisconsin, altså TFW.

Da er det bare World Taekwondo Federation igjen. Ingen vet om de har tenkt å omdøpe seg. Nå tør kanskje ingen tulle med dem, uansett.

Sjekk også disse herlige stedsnavnene

Flere artige logoer

Da vi først ble oppmerksom på den totalt unyttige nettsiden Your logo makes me barf, måtte vi jo snuse litt rundt. Og vi fant, vi fant. Dette er helt på siden av reisestoffet vårt, men litt fredagsmoro er alltid lov...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer