Yrke: Havfrue

Heather Carrasco har en av verdens særeste hotelljobber.

HAVFRUE: Heather Carrasco jobber som havfrue - en tittel hun ikke deler med veldig mange ... Foto: Privat: Marguerite Hazen/Heather Carrasco
HAVFRUE: Heather Carrasco jobber som havfrue - en tittel hun ikke deler med veldig mange ... Foto: Privat: Marguerite Hazen/Heather Carrasco Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av den gamle kontorjobben? Snart nytt år - og nye muligheter? Det finnes mange jobber som du kanskje ikke hadde tenkt på ...

Her er noen av verdens særeste hotelljobber - med inspirasjon fra Los Angeles Times.

Bryr du deg ikke om titlene, bare du får den ekstraservicen du trenger, når du skal kose deg på hotell? Hva med massasje før sengetid, eller hotellansatte til å passe bikkja eller ungene dine når du vil kose deg litt alene? Her får du ekstraservice av en annen verden.

Bruningsbutler

- eller tanning butler,som den offisielle stillingsbetegnelsen i opprinnelseslandet er. Makan til kremjobb skal du vel lete lenge etter, om du er i den rette kategorien. Her får du betalt for å stryke gjestene over (nesten) hele kroppen.

Kremjobb på Miami Beach

Havfrue

Fra soling ved bassengkanten til dykking blant fiskene. Ved Silverton Hotel & Casino i Las Vegas, har de ansatt to havfruer til å underholde gjestene. Havfruene "bor" i et gigantisk akvarium, hvor de altså har show til gjestenes forlystelse gjennom nesten hele uka. En av havfruene er den tidligere OL-gullvinneren i synkronsvømming, Heather Carrasco. Hun titulerer seg som havfrue på twitter og facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer