Zolong.no

Stive priser med kjøpsforbehold, registreringskrav og treff på allerede solgte flyseter gjorde at Zolong.no tapte kvalitetstesten.

Publisert
Sist oppdatert

Zolong ble nylig oppkjøpt av VIA-gruppen og har et greit sortiment av reiseprodukter: Flybilletter, golf- og sportsreiser. Flybilletter alene eller i kombinasjon med bil og/eller hotell. Dernest har byrået flere fine verktøy for den reiseklare: Vær, kart og destinasjonsbeskrivelser.

På billettsøket hos Zolong dukker det opp alternativer som ikke er tilgjengelige; det er strengt tatt mer informasjon enn man trenger ved billettbestillingen.

Tilbyr: Du kan søke pris og bestille flyreiser, pakkereiser, hotell og leiebil. Har korte beskrivelser av en del reisemål, samt værmeldingstjeneste og kart.

Priser:København: Til København fikk vi opp tilbud på 1.800 kroner som forutsetter kjøp av billett i kombinasjon med leiebil eller hotell.Rio de Janeiro: 10.865 kroner for tilgjengelig plass med Iberia. Prisen forutsetter kjøp av hotellovernatting eller leie av bil.

Det tilkommer ekspedisjons- og administrasjonsomkostninger på 75 kroner per Internett-bestilling, og på telefon- eller e-postbestillinger blir det omkostninger på 175 kroner per bestilling.

Krav til registrering: Du behøver ikke registrere deg for å søke etter reiser og tilbud, men må registrere deg underveis i bestillingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer