Zolong.no

Stive priser med kjøpsforbehold, registreringskrav og treff på allerede solgte flyseter gjorde at Zolong.no tapte kvalitetstesten.

Publisert
Sist oppdatert
Foto: Solong.no
Foto: Solong.no Vis mer
Zolong.no


Zolong ble nylig oppkjøpt av VIA-gruppen og har et greit sortiment av reiseprodukter: Flybilletter, golf- og sportsreiser. Flybilletter alene eller i kombinasjon med bil og/eller hotell. Dernest har byrået flere fine verktøy for den reiseklare: Vær, kart og destinasjonsbeskrivelser.

På billettsøket hos Zolong dukker det opp alternativer som ikke er tilgjengelige; det er strengt tatt mer informasjon enn man trenger ved billettbestillingen.

Tilbyr: Du kan søke pris og bestille flyreiser, pakkereiser, hotell og leiebil. Har korte beskrivelser av en del reisemål, samt værmeldingstjeneste og kart.

Priser:
København: Til København fikk vi opp tilbud på 1.800 kroner som forutsetter kjøp av billett i kombinasjon med leiebil eller hotell.
Rio de Janeiro: 10.865 kroner for tilgjengelig plass med Iberia. Prisen forutsetter kjøp av hotellovernatting eller leie av bil.

Det tilkommer ekspedisjons- og administrasjonsomkostninger på 75 kroner per Internett-bestilling, og på telefon- eller e-postbestillinger blir det omkostninger på 175 kroner per bestilling.

Krav til registrering: Du behøver ikke registrere deg for å søke etter reiser og tilbud, men må registrere deg underveis i bestillingen.

Brukerstøtte: Kontoret har en besøksadresse i Oslo, pluss brukerstøtte via telefon og e-post. Kontor og telefon har åpningstider man-fre 0800-1600. Brukerstøtten på e-post gikk raskt; 1 time og 14 minutter brukte Zolong på å besvare DinSides e-post-henvendelse.

Avbestilling: Avbestilling skjer mot gebyr på 200 kroner. Dette gjelder for flybilletter før billetten utstedes, for hoteller 14 dager før avreise, og for leiebil 24 timer før avreise. Etter den tid priser og vilkår fastsatt av de respektive selskapene.

Billettutlevering: Billetten sendes i posten når reisen er betalt, tidligst to uker før avreise. Når reisen er bestilt senere enn to uker før avreise, må du kontakte Zolong for avtale om henting.

Nettadresse: Zolong.com

  • Videre til neste nettreisebyrå i testen.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer