Zolong.no

Nettreisebyrået som kanskje først og fremst ble kjent for sine overraskelsesreiser.

Publisert
Sist oppdatert

FlySurprise heter konseptet, som fremdeles er en mulighet for deg som helst ikke vil vite hvor du skal. I tillegg kan du bestille flyreiser, pakketurer i regi av Zolong, leiebil og hotell.

Bestillingen foregår i fem trinn; Du bestemmer tid og sted, får oversikt over muligheter med priser, søker etter og får opp tilbud med tilgjengelige seter, detaljer om reisen, registrering, prisinformasjon og bekreftelse. Ganske greit – selv om vi ikke har noe behov for å se teoretiske muligheter og priser dersom de ikke er å få kjøpt.

Du betaler etter at reisen er bestilt og bekreftet. Du får tilsendt faktura, som betales med kredittkort eller giro. Billetten blir sendt i posten to uker før avreise. Ved bestilling mindre enn to uker før avreise, må du fylle inn giro selv og fakse over betalingsbekreftelse til selskapet. Zolong tar en ekspedisjons- og administrasjonsomkostning på 25 kroner per bestilling – selv om ikke all informasjonen vedrørende dette er oppdatert på vevsidene deres; Vi fant faktisk denne formuleringen under informasjonen Om Zolong: ”Hva koster det å bestille gjennom Zolong? – Vi tar ingen gebyrer for bestilling av reiser, men ber deg lese våre regler om endringer/avbestilling”.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer