5000 skoler på nettet?

Denne uka: SKOLEPOLITIKK #3!I fjor vår KUNNE Norge fått bortimot VERDENS BESTE pol'tikk for data i SKOLENE... Hva vi KUNNE gjort, står i denne 3. delen i serien om DATA og SKOLEN.

ENDA EN TAPT SJANSE

Denne 3. artikkelen i serien vår om skolepolitikk blei skrivi i februar 1995, og trykt i ei kortere utgave i PCWorld våren 95. Da jeg skreiv lå det no i lufta... En anelse av vår, kanskje? Småfugler sang (ihvertfall var det no som peip -) og jeg fikk et bestemt INNTRYKK av at det var MULIG å få gjennomslag for den STORE skolereformen, som i et SLAG kunne forandra Norge. Som kjent gikk det jo ikke sånn. Den norske skolen mista toget - IGJEN. Om ÅSSEN (og kanskje hvorfor) det skjedde, se UNDER STEINEN i NESTE uke. Der ligger en nydrept (blodfersk!) & ALDRI FØR PUBLISERT artikkel om hvor ille det står til NÅ! Men altså: Februar 95 - jeg leser omigjen, etter et år, og syns at argumentene for å SLÅ TIL var JÆVLIG gode, alle sammen. DET VAR DUMT AT DE IKKE GJORDE SÅNN! Ellers: Jeg leser at jeg snakker som E-post i bisniss vil får det store gjennombruddet "før år 2000". Det stemmer. Forsåvidt som at det har skjedd alt... (Tøgrim for KONSERVATIV igjen!) Åsså skreiv jeg at den norske DATABRANSJEN er politisk DUM: den skjønner ikke sine egne politiske interesser og slåss ikke for dem! DET er desverre IKKE forelda, men like sant som for et år sida.KOLLEKTIVT (ikke individuelt!) har denna bisnissen fortsatt for mye tungt fett i rævva og for lite klokt fett i hue. Akkja... (Lagt ut på nettet i LANG form første gang april 1996)

5000 SKOLER PÅ NETTET?

ÅRHUNDRETS SKOLEREFORM - EN HISTORISK SJANSE!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer