DEN REDAKSJONSLØSE REDAKSJON

DENNE UKE: DEN REDAKSJONSLØSE REDAKSJON (presse og journalister 3)Tøgrim tror ikke bare på det PAPIRLØSE kontor, men på det KONTORLØSE kontor. Men dermed kan folk åsså lage AVIS og FJERNSYN uten REDAKSJON! Del 3 av serien laga på Oppdrag av Norsk Journalistlags Landsmøte 1999 1 PapirAvisenes Død Del 2

AVISER og JOURNALISTER (3)

Skal Hjemlause Journalister Reke GateLangs?

Avisene etter papiret!Under Steinen 44 og

HVEM skal styre InterNettPressa? //link Under Steinen 46var del 1 og 2 i denne serien om- Avisenes- Journalistikkens og- JournalistenesFRAMTID.

ÆreFull Invitasjon Fra Min FagForening ...Serien blei til fordi FramtidsUtvalget i Norsk Journalistlag (NJ) ba meg skrive om pressas framtid for 1999-landsmøtet.

De blei redigert om til fire temaartikler i Klassekampen samme år: De to ovafor, dagens artikkel om DEN REDAKSJONSLØSE REDAKSJON (del 3), og

(4) JOURNALISTER og ØL! (om faglig strategi, KOMMER)

MENS vi jobba med å legge ut dette i februar/mars 2000, kom et v voldsomt ANGREP på (bl.a.) Tøgrim som en FIENDE av Journalistene fra ansatt JURIST i NJ, Kjetil Heyerdahl.

Det førte til at Tøgrim skreiv flere SVAR, som ÅSSÅ handler om (bl.a.) JournalistStrategi, bl.a. DETTE:GÆREN JURIST angriper JOURNALISTENES VENNER (1. del av svaret til KH)

Under Steinen 452. Del av svaret til KH kommer Under Steinen 48.

(TIDLIGERE PresseArtikler kommer - Med Tida.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer